25 ANYS DE BOMBERS VOLUNTARIS A GUISSONA

Enguany, l’Associació de Bombers Voluntaris de Guissona commemora el seu 25è aniversari, per celebrar-ho s’han organitzat un seguit d’actes que tindran el seu punt de sortida el proper divendres, 23 d’abril amb la inauguració del carrer dels bombers voluntaris.

DILLUNS 19 ABRIL 2010

 
 
En motiu de la celebració dels 25 anys de bombers voluntaris a la nostra vila, el proper divendres, 23 d’abril a 2/4 de 8 del vespre es farà la inauguració del carrer dels bombers voluntaris a càrrec de l’Il·lm. Sr. Alcalde Josep Cosconera i del cap del parc de bombers voluntaris, el Sr. Francesc Andreu Boya.

Durant tota la tarda el carrer s’omplirà d’inflables i d’activitats de Sant Jordi per als més petits, a més de repartir-se coca i xocolata per a tothom.
 
Els actes de l’aniversari de l’Associació de Bombers Voluntaris s’allargaran fins al dissabte, 15 de maig. Destacant-se conferències, exposicions i la gran festa de celebració que tindrà lloc el dissabte, 15 de maig amb la missa solemne a les 12 del migdia, que clourà amb un pilar a càrrec dels Margeners de Guissona, un dinar commemoratiu amb els bombers, autoritats i parcs convidats i un concert en el que es convida a tota la població a commemorar aquests 25 anys de bombers a la nostra vila, el mateix dissabte a les 19.30h al Pavelló Poliesportiu a càrrec de la banda de música Roig Tardà.