38a TROBADA DE TEATRE D’INSTITUTS A GUISSONA

Els propers 18 i 19 d’abril es celebrarà a Guissona la 38a Trobada de teatre d’Instituts, organitzada per l’Ajuntament de Guissona i el Seminari de Teatre de Secundària de Ponent, amb el suport del Departament d’Educació. Les jornades són una oportunitat per als alumnes de secundària per fer un intercanvi de treballs d’arts escèniques que es fan en els diferents centres, i també un bon moment per conèixer nois i noies amb els mateixos interessos artístics. El teatre esdevé en els centres de secundària una eina educativa imprescindible per treballar aspectes socials, de creixement personal i de convivència i també les competències comunicatives i expressives tant necessàries en els temps actuals.

DIMECRES 10 ABRIL 2024

Els propers 18 i 19 d’abril es celebrarà a Guissona la 38a Trobada de teatre d’Instituts, organitzada per l’Ajuntament de Guissona i el Seminari de Teatre de Secundària de Ponent, amb el suport del Departament d’Educació. Les jornades són una oportunitat per als alumnes de secundària per fer un intercanvi de treballs d’arts escèniques que es fan en els diferents centres, i també un bon moment per conèixer nois i noies amb els mateixos interessos artístics. El teatre esdevé en els centres de secundària una eina educativa imprescindible per treballar aspectes socials, de creixement personal i de convivència i també les competències comunicatives i expressives tant necessàries en els temps actuals.

Fins a 8 centres de secundària mostraran les seves peces escèniques damunt l’escenari del Teatre l’Ateneu de Guissona. La majoria de centres pertanyen a Ponent, Artesa de Segre, Bellpuig, Tàrrega, Balaguer, Lleida, i Sort, però també rebran un centre convidat de Cerdanyola del Vallès. A més a més, s’ha implicat a centres de Guissona d’educació no formal vinculats a les
arts, a participar en la mostra. Hi participaran l’Escola de teatre La Caserna (amb seu a Cervera i Guissona) i l’Escola Montse Esteve, tots dos centres amb una llarga trajectòria en la vessant artística. Aquestes escoles també mostraran les seves creacions.

Finalment, els centres de secundària de Guissona gaudiran de la Trobada com a públic d’excepció, assistint a bona part de les representacions.

La inauguració de l’acte tindrà lloc el dia 18 d’abril a les 10 del matí, al Teatre L’Ateneu de Guissona.

Guissona, 10 d'abril de 2024.