5 anys de pessebre vivent

El pessebre vivent que s'ubica a les sales annexes a la capella del Claustre i que compta amb una quarentena de figurants explica diferents escenes relacionades amb el naixement de l'infant Jesús barrejades amb la vida quotidiana de l'època. El pessebre es celebra sempre el dissabte previ a la Marató i en algunes ocasions també el següent, enguany i atès que el següent ja és la vigilia de Nadal només se'n farà una representació.

DILLUNS 19 DESEMBRE 2016

5 anys de pessebre vivent

 

Aquest dissabte el pessebre vivent de Guissona va arribar a la seva cinquena edició. Un pessebre vivent amb entrada gratuïta i la voluntat en solidaritat amb la Marató de tv3, aquest dissabte va recaptar 226,17€ que s'enviaran a la Marató amb l'aportació total de Guissona.

 

El pessebre vivent que s'ubica a les sales annexes a la capella del Claustre i que compta amb una quarentena de figurants explica diferents escenes relacionades amb el naixement de l'infant Jesús barrejades amb la vida quotidiana de l'època

 

Hi trobem escenes com

 1. Vida pagesa
 2. Cisteller
 3. Visitació a Maria
 4. Anunciació als Pastors
 5. Taverna
 6. Ceramista
 7. Fusteria
 8. Fent la bugada
 9. Mercat
 10. Naixement
 11. Forn

 

El pessebre es celebra sempre el dissabte previ a la Marató i en algunes ocasions també el següent, enguany i atès que el següent ja és la vigilia de Nadal només se'n farà una representació.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat