50 OMBRES PER DESCOBRIR A GUISSONA

El passat dissabte, 12 de desembre, es va dur a terme a l'Escorxador el TALLER 50 OMBRES PER DESCOBRIR. El taller el va fer una professional de l'Associació Lika, associació sense ànim de lucre, creada a Lleida el 2010. Aquesta associació proposa una visió del món "sense les ulleres imposades per la visió masclista" i proposa deixar enrere "la societat patriarcal, heteronormativa i sexista en la qual hem nascut".

DIMECRES 16 DESEMBRE 2015

50 OMBRES PER DESCOBRIR A GUISSONA

El passat dissabte, 12 de desembre, es va dur a terme a l'Escorxador el TALLER 50 OMBRES PER DESCOBRIR.
El taller el va fer una professional de l'Associació Lika, associació sense ànim de lucre, creada a Lleida el 2010. Aquesta associació proposa una visió del món "sense les ulleres imposades per la visió masclista" i proposa deixar enrere "la societat patriarcal, heteronormativa i sexista en la qual hem nascut".
Per tant, el taller tenia com a objectiu explicar la triologia de "50 ombres d'en Grey" com mai ha estat explicada a la joventut de Guissona, donar-los una visió més crítica sobre l'obra i a partir d'ella fer-los reflexionar sobre qüestions de gènere.
Els nois i noies que han participat al taller han quedat satisfets amb l'activitat i diuen que la recomanen als seus amics i amigues.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat