5510€ SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Un any més, entitats i associacions de la vila de Guissona s’havien unit amb l’objectiu d’organitzar activitats solidàries amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental, tot i l’anul·lació de les activitats amb més afluència, el granet de sorra de guissonencs i guissonenques un any més ha tornat a sumar al marcador de la Marató, amb una aportació total de 5.510€.

DIJOUS 30 DESEMBRE 2021

Un any més, entitats i associacions de la vila de Guissona s’havien unit amb l’objectiu d’organitzar activitats solidàries amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental.

 

Entitats i associacions, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn, van començar a desenvolupar activitats la setmana prèvia a la Marató.

El diumenge 121 va tenir lloc la pedalada solidària del Club Ciclista Guissona, amb una trentena de participants i la cantada de corals de la vila de Guissona: amb la participació del cor parroquial, de la coral d’Ucraïna i de la Coral Doll de Veus que van congregar 200 persones a l’església de Santa Maria de Guissona.

Amb les activitats ja iniciades, entrades en línia venudes per garantir el  control d’aforament i el pavelló preparat per acollir la quinzena festa d’entitats per la Marató de TV3 i l’espectacle Solidaritat en Dansa de l’Escola de Dansa Montse Esteve, el divendres 17 al vespre es va decidir anul·lar els actes atesa la incidència de la pandèmia entre els nens i nenes.

Davant d’aquesta decisió, es va mantenir únicament la caminada solidària de diumenge al matí que va agrupar més de 50 persones i es va procedir a la devolució dels donatius a les persones que ho van anar sol·licitant. Tot i això, i atès que Guissona és vila solidària per excel·lència moltes de les persones que ja havien fet la seva aportació la van mantenir i hem procedit amb això a fer l’ingrés a la Marató de 5.510€

Aquest import també ha estat possible també gràcies a les guardioles solidàries dels comerços de la vila, la venda de manualitats al mercat setmanal i a la Fira de Nadal per part de l’Associació de Dones Nèvia; les parades solidàries a la Fira de Nadal de Melhfa, Càritas, Museu de Guissona i Famílies de Romania i la venda de manualitats elaborades per les àvies, a la Fundació bonÀrea.

El granet de sorra de guissonencs i guissonenques un any més ha tornat a sumar al marcador de la Marató, amb una aportació total de 5.510€.

 

Gràcies a totes les persones que ho heu fet possible.