800 MIRADES OMPLIRAN LA RAMBLA DE GUISSONA

Mirades sorgeix d’una proposta promoguda per LLUC FLOTATS, un artista urbà que treballa sobretot amb la tècnica stencil (plantilles).

DIJOUS 20 MAIG 2021

 

El proper dia 26 de maig i fins al 5 de juny, l’EXPOSICIÓ MIRADES, promoguda des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona serà una realitat i la podrem visitar a la Rambla dels Segadors (just davant de la Fundació)

Mirades sorgeix d’una proposta promoguda per LLUC FLOTATS, un artista urbà que treballa sobretot amb la tècnica stencil (plantilles). És educador social i emocional, de 32 anys i viu a Lleida. L’obra de Lluc Flotats en la que ens hem basat per crear Mirades es diu DE REULL, format per 420 mirades. Mirades que ens porten a la reflexió:

  • Com costa mantenir la mirada mentre parlem amb algú?
  • En quines situacions ens sentim incòmodes a l’hora de mantenir la mirada?
  • Quines emocions es relacionen amb les mirades?

Basant-nos amb aquesta obra, tot l’alumnat dels centres educatius de Guissona, des de la llar d’infants fins a l’INS Guissona i els avis de la fundació han deixat la seva mirada per entrar a formar part d’una nova proposta: MIRADES

Una exposició elaborada per alumnat de servei comunitari de l'INS Guissona i que compta amb gairebé 800 fotografies que ens mostren la mirada intercultural de la nostra vila i ens mostren que tot i la mascareta, els nostres ulls ens expliquen moltes coses i ens traslladen infinitat d’emocions: alegria, por, tristesa, ira, sorpresa, calma, vergonya ...

L’exposició es complementa amb un joc: QUE DIUEN ELS MEUS ULLS? En la que a partir d’un photocall els nens i nenes aprendran a interpretar el que diuen els ulls dels seus companys i companyes i on els adults, si ho volen també podran entretenir-se. A més a més, hi ha un espai de SENSACIONS que donarà lloc a la interacció amb l’exposició.

L’exposició es complementarà amb una proposta lúdica el dissabte, 29 de maig. S’ha promogut un matí lúdic amb jocs gegants i jocs tradicionals a càrrec de LA XARRANCA, acompanyat d’un espai on podreu fer EL VERMUT amb els KUARTOS96 a l’entorn del Parc de Fluvià (lliure de cotxes)

Es tracta d’una proposta familiar amb l’objectiu de gaudir de l’exposició i el seu entorn.

 

PEE Guissona

 

Guissona, 20 de maig de 2021.