A GUISSONA PER CARNAVAL, FES L'ANIMAL

Aquesta setmana GUISSONA engega la promoció de la festa de CARNAVAL que es portarà a terme del 24 de febrer a l'1 de març amb diferents propostes per petits i grans.

DIMARTS 07 FEBRER 2017

NOTA DE PREMSA. A GUISSONA PER CARNAVAL, FES L'ANIMAL

 

Aquesta setmana GUISSONA engega la promoció de la festa de CARNAVAL que es portarà a terme del 24 de febrer a l'1 de març amb diferents propostes per petits i grans.

 

Sota el lema, PER CARNAVAL FES L'ANIMAL, les activitats començaran a la tarda amb un taller de màscares animals pels més petits que donarà lloc a una cercavila ambulant pels carrers de l'eix comercial i al discurs del Rei Carnestoltes, que arribarà a la nostra vila a 2/4 de 8 del vespre.

 

El DISSABTE, 25 de febrer, s'engega amb el recuperat concurs de truita de patates en el que els cuiners més agosarats mostraran les seves habilitats culinàries, al costat d'aquests l'associació Gastronòmica La Manduca cuinarà una truita gegant amb més de 250 ous, patata, ceba i alguna sorpresa més. Al matí hi haurà també la desfilada de disfresses infantils on es premiarà l'originalitat i l'elaboració pròpia que acabarà amb un espectacle a càrrec de la Tresca i la Verdesca i l'entrega dels premis als concursos matinals.

 

 

Per la tarda ja s'ha obert les inscripcions a la RUA DE COMPARSES , que es concentraran a les 17.30h a la Rambla dels Segadors i amb un recorregut per diferents carrers de la vila fins arribar a la plaça de l'Ajuntament. Es premiaran les comparses en categoria general, jove i multitudinària i la rua acabarà amb una festa de comparses a càrrec de THE GOLDEN DJ's

 

Tots els participants inscrits a la rua tenen descomptes pel sopar d'aquell dia als bars i restaurants de la vila i una consumició mínima al concert que es portarà a terme al pavelló a partir de 2/4 de 12 de lanit, amb servei de barra a càrrec de la colla dels Kuartos 92


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)