A L'ABRIL GUISSONA S'OMPLE D'HISTÒRIES

El proper dilluns, 1 d'abril l'Ajuntament de Guissona engegarà la promoció d'UN ABRIL PLE D'HISTÒRIES, un conjunt d'activitats per als més petits en el que les històries esdevenen l'eix donductor i que es portaran a terme durant el mes d'abril, mes de la literatura per excel·lència.

DIMECRES 27 MARÇ 2019

 

El proper dilluns, 1 d'abril l'Ajuntament de Guissona engegarà la promoció d'UN ABRIL PLE D'HISTÒRIES, un conjunt d'activitats per als més petits en el que les  històries esdevenen l'eix donductor i que es portaran a terme durant el mes d'abril, mes de la literatura per excel·lència.

Les activitats s'iniciaran el dissabte, 6 amb la FESTA DEL MARGENET, una festa de tarda ja consolidada a la primavera guissonenca,  en la que els nens i nenes gaudiran d'activitats entorn al món dels castells, a càrrec dels Margeners de Guissona i en la que els mateixos Margeners promouen una animació infantil, l'espectacle VIATGE, d'Alea Teatre.

El següent dissabte, el dia 13 l'activitat es trasllada a LA FONT DE L'ESTANY amb la presentació del vuitè volum de la col·lecció GUISSONA HISTÒRIES DE CONTE, aquesta nova història escrita per la Marga Codina i il·lustrat per l'Agnès Pla té lloc a la Font de l'Estany on els seus personatges, el Piteu i la Llúcia, s'endinsen en aquesta nova història, que es presentarà a la mateixa font de l'Estany, el dissabte i en veu de la seva escriptora, la Marga Codina. Després d'un esmorzar saludable i de l'explicació del conte, des del Museu de Guissona, ens mostraran el pou de l'Estany i ens explicaran els detalls de la seva construcció, de la seva utilitat, ...

I com ja és tradició, per sisè any consecutiu, la tarda del dijous sant, és converteix a Guissona en la TARDA DEL CONTE, contes tradicionals, una mica desexplicats, de la ma de VIVIM DEL CUENTU ompliran els carrers de la vila amb una activitat que clourà a la placeta Bisbe Benlloch amb en Roger Canals, que portarà molt REBOOOOMBORI, pels més adults, el vespre s'omplirà de contes eròtics, a partir de les 10 del vespre al teatre de Cal Eril, on rescobrirem la cara menys innocent dels contes de fades. Entrades a la venda a l'Ajuntament de Guissona i el mateix dia al Teatre.

La diada de Sant Jordi portarà a la Placeta Bisbe Benlloch un Sant Jordi amb l'agenda plena, l'AGENDA DE SANT JORDI a càrrec de la companyia TOP GUAY i la tarda seguirà amb una activitat més dirigida a un públic adult, una trobada de poesia de proximitat, on poetes locals de totes les edats ens faran lectura dels seus poemes, una lectura musicalitzada per alumnes de l'Escola de Música i per l'acordionista Guissonenca Maria Mercè Sabartés.

Les activitats de la jornada clouran amb l'espectacle de titelles i actors a carrec de la companyia el PRINCEP TOTILAU, "Mare Terra", un espectacle que es portarà a terme al centre catòlic de Guissona i que clourà aquest mes d'abril ple de fantasia.