A PUNT DE CARNAVAL

Guissona ja es prepara per engegar de nou el Carnaval, una festa que s'engegarà el divendres, 5 de febrer i s'allargarà fins al dimarts,9 de març amb l'arribada de la Vella Quaresma. Enguany, Guissona dóna força a l'activitat nocturna de dissabte, amb un grup de versions i marxa fins a la matinada.

DILLUNS 25 GENER 2016

Un taller infantil i l'espectacle ELEMENT'S d'Alea Teatre donaran el tret de sortida a l'edició 2016 del Carnaval a Guissona.

Un Carnaval que en aquesta edició donarà el protagonisme als més petits durant el matí, amb un concurs de disfresses individual infantil i un espectacle d'animació. Tot això, acompanyat de l'elaboració i degustació de la truita de patates gegant, que anirà a càrrec de l'Associació Gastronòmica La Manduca i per l'elaboració de la qual seran necessaris 250 ous.

A la tarda, l'esperada rua de comparses farà sortir a les colles més grans per gaudir de la festa, disfresses de mil colors faran una rua de més d'un quilòmetre pels carrers de Guissona, que clourà a la plaça Bisbe Benlloch amb l'actuació de Disco Pinky.

Els participants a la rua soparan en un restaurant de la vila, els quals tindran 2€ de descompte en el sopar i els més agosarats després es traslladaran al pavelló on acabaran de gaudir de la nit amb Festiband Zombie i DJ Els Nens.

La festa clourà el dimecres amb l'arribada de la Vella Quaresma i la crema del Rei Carnestoltes, en aquest acte la Brigada Municipal reparteix més de 200 sardines entre els assistents.