A PUNT LA PRIMERA FASE PER LA INSTAL·LACIÓ D’UNA TORRE DE TELECOMUNICACIONS A GUISSONA

Aquest matí, tècnics del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya i representats de COBRA, empresa executora de l’obra, han realitzat a Guissona l’acte de replanteig per la instal·lació d’una torre de telecomunicacions a la nostra vila.

DILLUNS 14 GENER 2013

Aquest matí, tècnics del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya i representats de COBRA, empresa executora de l’obra, han realitzat a Guissona l’acte de replanteig per la instal·lació d’una torre de telecomunicacions a la nostra vila, durant l’any només tenen previst d’instal·lar-ne cinc o sis arreu del territori català.

Aquesta torre de telecomunicacions s’ubicarà molt a prop de la Font de l’Estany, en la zona en la que hi ha actualment els dipòsits d’aigua que abasten la nostra vila.

En una primera fase que s’iniciarà en breu i que es donarà per acabada en un període de tres mesos es farà la instal·lació de l’antena i l’escomesa per fer-hi arribar la línia elèctrica, d’aquesta manera s’inicia el camí per millorar el servei TDT i el servei de dades i telefonia a la nostra vila, així com als municipis de Massoteres i Torrefeta i Florejacs.