L'ACLE GUISSONA CELEBRA EL SEU 40È ANIVERSARI COINCIDINT AMB LA X TROBADA DE MINIHANDBOL

La gran sorpresa de la trobada va ser la presencia de Gonzalo Peres de Varga jugador del F.C Barcelona i de la selecció espanyola d’Handbol, que va venir a la trobada i va signar autògrafs a tots els nens i nenes que van participar-hi i que van poder parlar amb ell.

DIMARTS 18 FEBRER 2020

 

 

El passat diumenge es va celebrar a Guissona el 40è aniversari de l’ Associació Consell local d’esports de Guissona, juntament amb la X trobada de Mini handbol celebrada pavelló  d’Octubre de Guissona.

La jornada va comptar amb la participació de 125 nens i nenes de 11 clubs diferents.

Els participant per categories van ser:

-          Aleví Femení van participar H. Sant Quirze, C.H. Montornès, C.H. Montbui, Acle Guissona Blau i Acle Guissona Groc.

-          Aleví Masculí: CEACA Tàrrega, C.H. Agramunt, H. Alcarras i ALCE Guissona.

-          Benjamí: CEACA Tàrrega, C.H. Agramunt, C.H. Igualada, C.H. Santpedor, FAH Andorra, H. Sant Quirze, H. Alcarras, ACLE Guissona Masculí, ACLE Guissona Blau i ACLE Guissona grog.

-          Prebenjamí: C.H. Igualada, C.H. Santpedor, E.H. Lleida Pardinyes, H. Alcarras, H. Sant Quirze, ACLE Guissona Blau i ACLE Guissona grog.

 

La trobada es va iniciar a les 9:30 i fins les 13:30 hi van haver partits d'handbol de 3 parts de 8 minuts cada un.

La gran sorpresa de la trobada va ser la presencia de Gonzalo Pérez de Vargas jugador del F.C Barcelona i de la selecció espanyola d’Handbol, que va venir a la trobada i va signar autògrafs a tots els nens i nenes que van participar-hi i que van poder parlar amb ell.

ACLE Guissona te preparat diferents actes durant l’any per tal de celebrar els seus 40 anys.