ACTUACIÓ “INFERNAL” DELS MARGENERS DE GUISSONA

Un dia més, els Margeners de Guissona van desplaçar la seva massa social per exhibir els seus castells. Aquest passat dissabte 4 d’agost, els castellers segarrencs van actuar a Sant Antolí en el marc de la festa que organitzen els veïns d’aquesta localitat.

DILLUNS 20 AGOST 2018

 

Un dia més, els Margeners de Guissona van desplaçar la seva massa social per exhibir els seus castells. Aquest passat dissabte 4 d’agost, els castellers segarrencs van actuar a Sant Antolí en el marc de la festa que organitzen els veïns d’aquesta localitat, La Batalla del Foc. Amb ells, els Castellers de Tortosa.

Així doncs, sota un calorós sol d’agost i en un context festiu on les bèsties de foc d’arreu de Catalunya s’enfrontarien a uns duels de balls, foc i pirotècnia, els Margeners i castellers de Tortosa van aixecar les seves construccions. Per la seva banda, els tortosins no van poder portar fins a la Segarra gaire efectius, i la seva actuació  va consistir en aixecar 3 pilars de 4 al llarg de l’actuació. Per l’altra, els Margeners varen poder portar a plaça castells solvents com el 4d6, 3d6ps, el 3d6a i un pd4 final, tots ells descarregats sense massa dificultats, ja que són construccions consolidades. Cal destacar que la colla segarrenca va fer els 3 castells amb algunes estrenes al pom de dalt i destacar també que els 3 castells es van enlairar amb 3 acotxadors diferents, cosa que feia temps que no podien fer. Aquest fet és important per a l’equip de canalla ja que és un reconeixement a la feina feta amb els més petits de la colla, al llarg de la temporada.

La temporada castellera segueix en marxa durant l’agost i els Margeners tornaran actuar el proper 11 d’agost a Millars, a prop de Perpinyà , a la Catalunya Nord. Després, el 19 a Mollet del Vallès.