ACTUACIÓ A SANTA COLOMA DE GRAMENET DELS MARGENERS (02.06.13)

Aquest passat diumenge, els Margeners de Guissona ens hem desplaçat fins a Santa Coloma de Gramenet on hem actuat amb la colla local en la celebració del seu 28è aniversari. També hi ha participat els Castellers de Caldes de Montbui.

DIMARTS 04 JUNY 2013

NOTA DE PREMSA

ACTUACIÓ A SANTA COLOMA DE GRAMENET DELS MARGENERS (02.06.13)

Aquest diumenge, els Margeners de Guissona ens hem desplaçat fins a Santa Coloma de Gramenet on hem actuat amb la colla local en la celebració del seu 28è aniversari. També hi ha participat els Castellers de Caldes de Montbui .

L’acte ha iniciat a dos quarts de dotze davant l’església Major. La colla local ha fet una ofrena floral davant la seva patrona local. Les tres colles han alçat uns pilar de 4 davant de l’altar. Al sortir de l’ofrena les colles ens hem dirigit en cercavila fins a la plaça de la Vila on s’ha donat inici a l’actuació.

Desprès d’un pilar de quatre de presentació, els Margeners hem iniciat amb un tres de set que en tot moment ha estat perfectament executat en mides i temps. Un castell de set més que la colla pot portar fora de Guissona. A la segona ronda hem executat un quatre de sis amb algunes noves incorporacions al tronc. Finalment hem alçat un tres de sis aixecat per sota que ha estat molt ben coordinat entre tots els components de la pinya. Esperen poder alçat un pis més aquestes dues construccions en les pròximes actuacions del mes de juny.

Els castellers de Caldes de Montbui per la seva part han iniciat l’actuació amb un quatre de sis amb agulla, seguit d’un cinc de sis i han acabat amb un tres de sis per sota. Per la seva banda la colla local han executat un tres de cinc net i un quatre de cinc net. 

Amb quatre pilars de quatre les colles, dos d'ells dels de Caldes, hem finalitzat l’actuació i ens hem dirigit cap a la seu social de la colla amfitriona on rebut un entrepà per dinar. 

Ara toca seguir assajant i que tots els margeners i margeneres vinguin a assaig per preparar la propera actuació que serà el dia 16 de juny a Vilafranca del Penedès amb la colla local dels Xicots de Vilafranca.

Santa Coloma de Gramenet (el Barcelonès)

Motiu: 28è Aniversari dels Castellers de Santa Coloma.

Margeners de Guissona: p4, 3d7, 4d6, 3d6ps i p4

Castellers de Caldes de Montbui : p4ps, 4d6a, 5d6, 3d6ps i 2p4

Castellers de Santa Coloma: p4, 3d5net, 4d5net i p4

 

INFORMA: Margeners de Guissona