Actuació d'aniversari dels Margeners

Els Margeners de Guissona han celebrat l'actuació del nostre VIè aniversari, juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers d'Esparraguera.

DIVENDRES 26 ABRIL 2013

INFORMA MARGENERS DE GUISSONA: 

Els Margeners de Guissona hem celebrat l'actuació del nostre VIè aniversari, juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers d'Esparraguera.

             Com cada any, ha estat un cap de setmana ple d’activitats per tal de fer del nostre aniversari també una festa pel poble. Dissabte a la tarda, a les 17:30 i davant del  nostre local, vam fer la Festa de l’Enxaneta. Una gimcana oberta a tothom on es combinaven jocs, tallers i altres activitats, totes relacionades i destinades a donar a conèixer el món casteller passant una bona estona. Va tenir una forta afluència de canalla, que al final van gaudir d'una bona xocolatada amb coca per recuperar forces. A les 20:00, i ja dins del nostre local, va tenir lloc un concert de jazz amb el grup Xavier Algans Jazz Trio, obert també a tot el poble. Hi va assistir força gent i així s'acabaven les activitats de dissabte, ja que diumenge tocava fer castells amb bona cara.

 

            Diumenge a les 10:30 aproximadament vam obrir el local perquè la gent de la colla anés portant els plats preparats pel dinar. Com cada any, cada membre de la colla prepara algun plat o postres per posar-ho en comú i així fem un dinar on no hi falta de res!!!!!

 

            A les 12 tothom a plaça. Feia un dia esplèndid per fer castells. Però abans va tenir lloc l’entrega de camises als Margeners que van entrar a la colla a finals de temporada passada i que han demostrat estar del tot integrats. Un moment molt especial per a tot casteller, ja que és el moment que portes esperant des que has entrat a la colla. Pel que fa als castells fets, vam descarregar 2 pilars de 4 d'entrada, el 4de7, el 3de7, el 5de6 i un vano de pilar de 5, on els dos pilars de 4 portaven un cartell per donar ànims al Pau Valero, membre de la colla que s'està recuperant d'un ictus patit ara fa un parell de mesos.

 

            Pel que fa a les altres colles, Tirallongues va descarregar 2 pilars de 4, el 3de7, el 5de6 , el 3de6a i un pilar de 5. Els Castellers d'Esparraguera van descarregar 1 pilar de 4, 4 de 7, 3de7, 4de6a i un pilar de 5ps que va quedar en intent, i 2 pilars de 4. Molt bon ambient a plaça i bona col·laboració entre les tres colles.

 

            Per acabar, i després de ballar la farola i la polca castellera, vam anar a dinar al local. Molt bona pinta i molt bons tots els plats i postres. I després música i festeta davant del local fins a les 21:00 aproximadament. En definitiva, un aniversari més on la colla ha demostrat estar viva i amb ganes de seguir endavant. Ara toca seguir assajant, que tots els margeners i margeneres vinguin a assaig per preparar les properes actuacions i la temporada que tenim per davant.

       

  

 

 

 

Guissona (la Segarra)

Motiu: VIè Aniversari dels Margeners.

Margeners de Guissona: 2p4, 4d7, 3d7, 5d6, v5,

Tirallongues de Manresa: 2p4, 3d7, 5d6, 3d6a, p5

Castellers d'Esparreguera: p4, 4d7, 3d7, 4d6a, ip5ps, 2p4

 

 

  

Margeners de Guissona

Plaça Bisbe Benlloch, 2

25210 GUISSONA

margenersdeguissona@yahoo.es

www.margeners.cat

T. 669 945 303