ACTUACIÓ DELS MARGENERS DE GUISSONA A LA FESTA MAJOR DE SABADELL

En motiu de l’actuació de la celebració de la Festa i la Tradició, els Margeners de Guissona ens hem desplaçat fins a la capital del Vallès Occidental, on hem compartit plaça amb els amfitrions, els saballuts i l'altra colla convidada, la Jove de Sitges. L'actuació s'ha dut a terme a la plaça del Mercat i ha començat amb els tradicionals pilars d’entrada per part de les tres colles.

DIMARTS 07 JUNY 2016

 

Sabadell (Vallès Occidental)-. En motiu de l’actuació de la celebració de la Festa i la Tradició, els Margeners de Guissona ens hem desplaçat fins a la capital del Vallès Occidental, on hem compartit plaça amb els amfitrions, els saballuts i l'altra colla convidada, la Jove de Sitges.

L'actuació s'ha dut a terme a la plaça del Mercat i ha començat amb els tradicionals pilars d’entrada per part de les tres colles.

 

La primera ronda ha estat encetada pels castellers de Sabadell amb un tres de vuit molt sòlid i ferm que s'ha completat sense cap complicació. A continuació els del Garraf han descarregat un cinc de set que han hagut de treballar per a poder-lo completar. Els margeners, amb menys camises de les desitjades, hem descarregat un tranquil tres de sis amb l’agulla.

 

El quatre de vuit dels saballuts ha donat inici a la segona ronda. La Jove de Sitges, en el seu torn, ha completat el quatre de set amb el pilar. Estructura que ha patit pels pisos superiors però que s’ha pogut completar amb ofici. Els de la camisa marró, per la seva part hem descarregat el quatre de sis, castell que ha servit per poder rodar castellers.

 

La tercera i última ronda, els amfitrions han acabat la seva ronda de castells amb un plàcid set de set. Els de Sitges han descarregat un quatre de set que presentava un tronc lleuger. Els Margeners, per la nostra part, hem elegit com a últim castell el tres de sis.

 

L'actuació no s'ha donat per finalitzada fins que les tres colles no han alçat els seus respectius pilars de comiat; un vano de cinc dels saballuts, dos pilars de quatre de la Jove de Sitges i un pilar de quatre de part dels Margeners.

 

Al finalitzar, sopar de germanor per arrodonir la diada castellera. Ara tocarà treballar i ser força gent als assajos per poder portar els castells de set fora de casa. La propera actuació serà a finals de juny a Esplugues de Llobregat.

 

Castellers de Sabadell: pd4, 3d8, 4d8, 7d7, V5.

Colla Jove de Sitges: pd4, 5d7, 4d7a, 4d7, p5.

Margeners de Guissona: pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, p4.               

 

Margeners de Guissona

 

margenersdeguissona@yahoo.es

www.margeners.cat