ACTUACIÓ MARGENERA A ABRERA

El passat diumenge 1 de Juliol els Margeners de Guissona van desplaçar-se a la localitat d’Abrera, on era la Festa Major, per tal de celebrar una actuació castellera, acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i dels Castellers del Poble Sec.

DIMARTS 03 JULIOL 2018

Abrera (Baix Llobregat).- El passat diumenge 1 de Juliol la Colla Castellera Els Margeners de Guissona van desplaçar-se a la localitat d’Abrera, on era la Festa Major, per tal de celebrar una actuació castellera, acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i dels Castellers del Poble Sec.

La diada castellera es va realitzar a la plaça de l’església, sota un sol plenament estiuenc, i va començar puntual amb els pilars d’inici, on la colla bordeus i Poble Sec van descarregar 2p4 i Margeners p4.

La primera colla a realitzar els seus castells va ser la colla amfitriona, Esparreguera, va descarregar un 4d7a, molt solvent que va encarar el que seria una bona actuació. En segona ronda va descarregar un 3d7 sense dificultats, i finalment un 4d7.

A continuació Poble Sec va fer un intent desmuntat de 4d7 per problemes de quadratura al pis de quarts, que va fer que haguessin de repetir el castell a final de ronda, on aquest cop si el van descarregar sense problemes. Van continuar amb un 4d7a força treballat, i va tancar amb un 3d7 sense complicacions.

L’última colla per ordre d’actuació van ser els Margeners, on malgrat no haver pogut mobilitzar totes les camises desitjades, van realitzar un 3d6ps ben assajat. Aquest castell aixecat per sota va permetre l’estrena de la més petita del tronc. A segona ronda van realitzar un 3d6a molt parat, i van tancar les rondes de castells amb un 3d6 molt lleuger que fa pensar que estan treballant per afegir-hi un pis més en breus.

Per tancar l’actuació es va realitzar dos rondes de pilars on la colla d’Esparreguera va aixecar un p5ps i 2 p4, els Castellers del Poble Sec van fer-hi un p5 i 2 p4 i els Margeners un p4ps i un p4.

Malgrat la calor, l’actuació va finalitzar amb el tradicional toc conjunt dels diferents grallers i tabalers de les colles.

Amb aquesta actuació Margeners encara el segon tram de la temporada. El cap de setmana que ve actuaran a Bagà i el següent a Súria. Després els esperen les merescudes colònies de colla.

 

Castellers d’Esparreguera: 2p4, 4d7a, 3d7, 4d7, p5ps, 2p4

Castellers del Poble Sec: 2p4, id4d7, 4d7, 4d7a, 3d7, p5, 2p4

Margeners de Guissona: p4, 3d6ps, 3d6a, 3d6, p4ps, p4