ADQUISICIÓ DE MATERIAL SANITARI

L'Ajuntament de Guissona, a través de BonÀrea, amb la intenció d'ajudar al comerç, a la petita i mitjana empresa de Guissona, obrim la possibilitat d'oferir-vos MATERIAL SANITARI materials al preu més ajustat

DISSABTE 09 MAIG 2020

Una nova normalitat que ens obligarà a tots i a totes a anar preparats i fer ús de diferent material sanitari en el nostre dia a dia, material que moltes vegades ens és difícil de trobar.

L'Ajuntament de Guissona, a través de BonÀrea, amb la intenció d'ajudar al comerç, a la petita i mitjana empresa de Guissona, obrim la possibilitat d'oferir-vos aquests materials al preu més ajustat que es puguin trobar, valorant propostes de diferents proveïdors, Però per fer-ho hem de tenir una idea de les necessitats de cadascun/a de vosaltres.

La regidoria de comerç i indústria de l'Ajuntament de Guissona veu aquesta possibilitat com una oportunitat tant pels comerços, com pels empresaris i autònoms, com per les entitats i associacions. D'acord amb això tots aquells que vulguin gaudir d'aquesta propostoa podran sol·licitar-ho a:
https://forms.gle/JqW6NsZwmUVpfeE49

Ho hauríeu de fer abans del proper 13 de maig, A partir d'aquí i en funció de les vostres necessitats es buscarà el millor preu de tots els productes. És en aquest moment, que cada sol·licitant haurà de decidir si confirmar o no la comanda.

Per qualsevol dubte o aclariment contacteu amb 973 550 005 (ext. 202) o claustreoliveres@guissona.cat