AGNÈS PLA I MARGA CODINA, GUANYADORES DEL CONCURS “GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE”

Pel que fa al concurs de narració de contes, la guanyadora ha estat Marga Codina amb el conte EL SECRET DEL POU i pel que fa al concurs d'il·lustració la guanyadora ha estat la guissonenca, Marga Codina.

DIVENDRES 28 DESEMBRE 2012

Sota el lema GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, l’Ajuntament de Guissona va obrir un concurs el passat més d’octubre per la il•lustració i la narració d’un conte pensat per a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys, essent l’argument principal la festa de l’enramada.

Després de la valoració de les 4 obres presentades, el jurat del concurs d’il•lustració, format per la Carme Armengol, Ton Granell i Eva Guasch i de la votació popular, emesa en el marc de la Festa d’Entitats Promarató de TV3, la guanyadora del concurs d’il•lustració, per unanimitat ha estat la guissonenca Agnès Pla.

Pel que fa al concurs de narració de contes, el jurat del concurs - format per la Mercè Viladrosa, del Consorci de Normalització Lingüística; la Pilar Lapuerta, de la Biblioteca de Guissona i la Núria Cuñé, mestra d’educació infantil - de les onze obres presentades, han seleccionat com a obra guanyadora la presentada per la Marga Codina, sota el títol EL SECRET DEL POU. El jurat també ha volgut destacar com a obres finalistes les presentades per Anna Plà i Trini Martínez.

El nom dels protagonistes d’aquestes històries, una nena de 6 anys i una nena de 10, va ser escollit per votació popular en el marc de la Festa d’Entitats Promarató de TV3, essent els noms guanyadors Llúcia i Piteu, dels quals també se’n farà un gegantó.

Les persones que van participar en les votacions populars al dia de la Festa d’Entitats han participat al sorteig d’un lot de llibres. Els guanyadors dels lots han estat Ramon Pérez i Raquel Escolà.