Ahir al vespre va tenir lloc la inauguració de l’Aula a Guissona amb més de 100 inscrits.

És el cinquè any que es projecten les aules a la Segarra i aquest any, s’ha aconseguit rebré per part de la Universitat de Lleida la distinció d’Aula Universitària.

DIVENDRES 05 OCTUBRE 2012

Guissona.- Guissona va acollir, ahir al vespre, la inauguració del curs acadèmic 2012-2013 de l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra. L’Aula compta enguany amb més de 100 persones inscrites.

La Sala de Plens de l’Ajuntament es va omplir per tal d’assistir a la conferència inaugural sota el títol “Versos i cançons, natura i humor” a càrrec de l’actriu Lloll Bertran,acompanyada d’actors, cantants i rapsodes, com Celdoni Fonoll i Isaac Fonoll. 

La inauguració va estar presidida per l'Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, que va agrair a tots aquells que fan possible la feina que hi ha al darrera de la projecció d’una aula com a Guissona que té una acollida molt positiva.   

L'acte també va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal, Adrià Marquilles, on va felicitar un any més l’èxit que té l’Aula en els municipis que es realitza, Guissona i Sant Guim. Marquilles va explicar que des del Consell Comarcal s’està treballant per tal d’acostar l’Aula en altres municipis de la comarca, com per exemple, Torà que ja ha manifestat la seva voluntat en darreres reunions realitzades amb els promotors de les aules, el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra i els grups de treball de les aules.

A l'acte hi assistir el Vicerector d’Activitats Culturals de la Universitat de Lleida, Sr. Joan Biscarri, on va valorar molt positivament l’èxit d’aquesta aula universitària i va destacar que, en aquest any que es celebra l’Any de l’Envelliment Actiu, realitzar aquestes actuacions són claus per fomentar el dinamisme de la nostra gent gran. 

És el cinquè any que es projecten les aules a la Segarra i aquest any, s’ha aconseguit rebré per part de la Universitat de Lleida la distinció d’Aula Universitària.

L’Aula d’Extensió Cultural a la Segarra  s’organitza amb el Consell Consultiu de la Gent Gran i el Consell Comarcal de la Segarra.  L’Aula s’inclou dins el Programa Gent Gran Rural que gestiona l’Àrea de Serveis Socials del Consell i es compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Guissona en quan tot el suport de cedir els espais i fer la difusió. 

 

Divendres,  5 d’octubre de 2012