ALT NIVELL A LA SEGARRA

Recordem que el proper diumenge, 9 de març tindrà lloc la XV Marxa dels Castells, amb sortida i arribada des de Guissona.

DIMARTS 04 MARÇ 2014

ALT NIVELL A LA SEGARRA

El passat divendres 28 de febrer, la campiona del món d’esquí de muntanya el 2011, sots campiona del món d’esquí de muntanya el 2009 i doble campiona del Món, tant en cursa individual com en vertical, trepitjava la Segarra per acompanyar la presentació de la XV edició de la Marxa dels Castells. Mireia Miró Varela fa fer un repàs de la seva trajectòria personal i carrera professional. Amb una mostra d’humilitat i senzillesa i amb gran capacitat per transmetre les seves sensacions i emocions, es va descobrir una persona entusiasta, sensata, madura, forta... Amb molta sensibilitat va transmetre les seves inquietuds per descobrir, conèixer nous paratges i viure noves experiències. Va projectar un breu documental per visualitzar el seu dia a dia i va atendre un bon plec de preguntes que no van deixar indiferents a tots els oients.

Miró és considerada una de les millors corredores a nivell mundial, fins i tot comparada amb el seu amic i, en ocasions, company d’equip, Kilian Jornet. Després de 8 anys de títols, i arran d'una lesió al genoll, l'octubre passat va anunciar que es retirava de la competició d’alt nivell. Amb l'objectiu de gaudir-ne sense la pressió de les competicions i de recuperar-se bé, des de fa uns mesos la jove esportista es va iniciar en el salt base.

L’acte el van presentar Xavier Casoliva, alcalde de Guissona; Rosa Mª Perelló, vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida; Miquel Parramon com a representant del Consell Comarcal i Turisme de la Segarra; Ramon Mestres, representant de DKV (patrocinador de la M. Castells), Txema Morera, president del CEG i Jaume Carcassona de l'Ajuntament de Cervera (SIF).

Nota emesa pel Centre Excursionista. 

Recordem que el proper diumenge, 9 de març tindrà lloc la XV Marxa dels Castells, amb sortida i arribada des de Guissona.