ALTS CARRECS DEL DEPARTAMENT DE CULTURA VENEN A CONÉIXER LES INSTAL•LACIONS DEL PARC ARQUEOLÒGIC.

En aquesta trobada de coordinació s’ha valorat la bona gestió que el Patronat d’Arqueologia de Guissona fa de les instal·lacions del Parc Arqueològic i del Museu de Guissona, així com l’elevat nombre de visitants que rep el Museu de Guissona i la bona qualitat de les instal·lacions actuals del Parc Arqueològic.

DIVENDRES 23 NOVEMBRE 2012

Aquest divendres, 23 de novembre, el Subdirector general del Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Manuel Rueda i Torres i el Sr. Xavier Llovera i Masana, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, acompanyats pel Sr. Josep Borrell i Figuera, director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Cultura han visitat l’Ajuntament de Guissona, reunint-se amb diferents representants del consistori, així com, amb diferents càrrecs del Patronat d’Arqueologia de Guissona.

En aquesta trobada de coordinació s’ha valorat la bona gestió que el Patronat d’Arqueologia de Guissona fa de les instal•lacions del Parc Arqueològic i del Museu de Guissona, així com l’elevat nombre de visitants que rep el Museu de Guissona i la bona qualitat de les instal·lacions actuals del Parc Arqueològic.