Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament

En el marc de l'activitat “Coneixem Guissona” organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, una quinzena d’alumnes de l'Aula d'Acollida de Secundària han visitat les instal•lacions de l'Ajuntament, de les mans de l'Alcalde, Xavier Casoliva.

DILLUNS 13 FEBRER 2017

NOTA DE PREMSA. ALUMNES DE L'AULA D'ACOLLIDA VISITEN L'AJUNTAMENT

 

En el marc de l'activitat “Coneixem Guissona” organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, una quinzena d’alumnes de l'Aula d'Acollida de Secundària han visitat les instal·lacions de l'Ajuntament, de les mans de l'Alcalde, Xavier Casoliva.

 

L'Alcalde els ha explicat la distribució de les dependències municipals, el personal de l'Ajuntament i les tasques que desenvolupen i la feina de l'Alcalde i dels regidors, així com el Pla Urbanístic Municipal. Després els joves li han formulat diferents preguntes relacionades amb el seu càrrec i amb la vila de Guissona.

 

Els alumnes d'aula d'acollida de secundària visiten durant l'any diferents instal·lacions municipals: Casal Jove, Ajuntament, Pavelló, Biblioteca, ... amb l'objectiu de conèixer la vila a fons i les seves instal·lacions.

                                              

Fotografies: Moment de la visita a l’Ajuntament de Guissona.

 

 

 

Dilluns, 13 de febrer.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat