ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ

Alumnes de P3 de l'Escola FEDAC Guissona, han participat als tallers intergeneracionals que s'organitzen des del Pla Educatiu d'Entorn a la Fundació CAG. Els educadors de la Fundació, mestres i l'equip del Pla Educatiu d'Entorn valoren molt positivament el desenvolupament d'aquesta activitat

DILLUNS 06 MARÇ 2017

ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ

 

Alumnes de P3 de l'Escola FEDAC Guissona, han participat als tallers intergeneracionals que s'organitzen des del Pla Educatiu d'Entorn a la Fundació CAG.

Avis i àvies de la residència han ajudat als més petits en l'elaboració d'un bacallà, amb l'objectiu de donar a conèixer l'època de quaresma i la tradició de menjar bacallà aquests dies de dejuni, amb això és promociona la cohesió social i el coneixement de diferents tradicions catalanes entre els més petits.

Les trobades dels alumnes de p3 amb els avis de la Fundació es fan en grups petits, amb l'objectiu de motivar una relació més íntima entre grans i petits.

Els educadors de la Fundació, mestres i l'equip del Pla Educatiu d'Entorn valoren molt positivament el desenvolupament d'aquesta activitat 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn
Pl. Bisbe Benlloch, 1 · 25210 GUISSONA

www.guissona.cat