ALUMNES DE SECUNDÀRIA SENSIBILITZATS AMB EL PLANETA GRÀCIES A PLANT FOR THE PLANET

Els dies 1 i 2 d’abril, s’han portat a terme a l’Ajuntament de Guissona - sota el marc de la regidoria de medi ambient i del Pla Educatiu d’Entorn - les acadèmies de PLANT FOR THE PLANET, dues jornades-tallers on hi han participat els alumnes de primer d’ESO i els delegats ambientals de l’INS Guissona i de FEDAC Guissona.

DIMARTS 02 ABRIL 2019

 

Els dies 1 i 2 d’abril, s’han portat a terme a l’Ajuntament de Guissona  - sota el marc de la regidoria de medi ambient i del Pla Educatiu d’Entorn  - les acadèmies de PLANT FOR THE PLANET, dues jornades-tallers on hi han participat els alumnes de primer d’ESO i els delegats ambientals de l’INS Guissona i de FEDAC Guissona.

Plant for the planet és una entitat de caràcter social que té com a objectius identificar talents de 9 a 16 anys que volen treballar pel canvi climàtic, i crear una xarxa d’ambaixadors per la justícia climàtica, que els educadors detecten en unes activitats que organitzen i que anomenen ACADÈMIES.

Els nois i noies que han participat a les acadèmies portades a terme a Guissona han realitzat una activitat sobre el canvi climàtic arreu del món i una altra de parlar amb públic, per acabar les sessions han realitzat una plantada de plantes aromàtiques conjunta.

Aquesta activitat ha estat promoguda a Guissona gràcies al patrocini de la Fundació Josep Santacreu, guissonenc i president de l’Associació Plant for the Planet Espanya, ell mateix ha demanat que els joves de Guissona poguessin gaudir i beneficiar-se d’aquestes acadèmies.

Amb aquestes línies volem agrair al Dr. Santacreu que hagi pensat amb Guissona pel desenvolupament d’aquesta activitat, esperant que d’aquí en pugui sortir molts ambaixadors ambientals que vetllin per la cura del medi ambient a la nostra vila.