ALUMNES DE SERVEI COMUNITARI PROMOCIONEN EL PARC URBÀ DE SALUT A GUISSONA

Dos grups d’alumnes de l’Institut Guissona han treballat durant la primera part de curs en la promoció del parc urbà de salut que hi ha al Parc de Fluvià de la vila.

DIMECRES 09 MARÇ 2016

Dimarts, 8 de març.

 

ALUMNES DE SERVEI COMUNITARI PROMOCIONEN EL PARC URBÀ DE SALUT A GUISSONA

 

Els alumnes de quart d’ESO de l’INS Guissona i de la FEDAC Guissona desenvolupen dins del seu currículum acadèmic l’activitat de Servei Comunitari, una acció que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Dins d’aquesta proposta, dos grups d’alumnes de l’Institut Guissona han treballat durant la primera part de curs en la promoció del parc urbà de salut que hi ha al Parc de Fluvià de la vila, un espai que es va inaugurar el 2011 però no s’utilitza massa. L’objectiu d’aquest joves és dinamitzar l’espai dos dies a las setmana, els dimarts i els dijous, de 11.30 a 12.25h de forma quinzenals, amb la intenció que els possibles usuaris potencials l’utilitzin de forma habitual, amb l’objectiu de millorar el manteniment i l’estat físic.

Aquest espai permet realitzar esport millorant la força, la flexibilitat, la resistència, l’equilibri i la coordinació.

Des de la residència d’avis de la Fundació i des del CAP Guissona es promourà l’ús d’aquest espai.

Per portar a terme el projecte, aquests alumnes han comptat amb el suport d’experts en parcs de salut, així com amb la tutorització d’en Josep Pujol, un dels coordinadors de Salut Pública a la vila de Guissona.