ALUMNES DEL FEDAC GUISSONA ELABOREN EL CARTELL DE LA MARATÓ

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre les entitats i associacions de Guissona s’uniran en un cap de setmana solidari amb la Marató de TV3. Per plasmar les activitats que s’hi desenvolupen, el Pla Educatiu d’Entorn de la vila ha fet l’encàrrec a l’alumnat de secundària del FEDAC Guissona, aquests amb el suport del professor de la signatura de Visual i Plàstica, Lluís Belmonte han donat una nova imatge a la Marató per Guissona.

DIMARTS 01 DESEMBRE 2015

Dimarts, 1 de desembre.

 

ALUMNES DEL FEDAC GUISSONA ELABOREN EL CARTELL DE LA MARATÓ

 

Guissona.- El cap de setmana del 12 i 13 de desembre les entitats i associacions de Guissona s’uniran en un cap de setmana solidari amb la Marató de TV3.

Per plasmar les activitats que s’hi desenvolupen, el Pla Educatiu d’Entorn de la vila ha fet l’encàrrec a l’alumnat de secundària del FEDAC Guissona, aquests amb el suport del professor de la signatura de Visual i Plàstica, Lluís Belmonte han donat una nova imatge a la Marató per la vila de Guissona, basant-se amb el lema “Un de cada quatre” i amb la imatge que televisió de Catalunya ha donat a la Marató per aquest 2015

Els alumnes de tercer d’ESO han elaborat el cartell de la Marató, presentant diferents propostes per grups, la proposta guanyadora ha estat l’elaborada per Josep López Solé, Carlota Gomà Villorbina, Marta Querol Burgueño i Zaira Ramirez Blanco.  D’aquest cartell se’n farà difusió per mitjà de la web i als cartells que es penjaran als comerços i espais de la vila.

El tríptic amb les activitats de la Marató, que es repartirà als centres educatius de la vila ha estat elaborat per una alumna de 4t d’ESO, Laura Tena González.

Des de l’Ajuntament s’agraeix el suport a aquesta Escola, que enguany s’ha incorporat de nou en la proposta d’elaboració de cartells de la Marató, una proposta que durant tota la trajectòria de la festa d’entitats havia recaigut a l’Institut Guissona i a la professora de Visual i Plàstica, Maria Huguet.


 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat