AMANTS DE LA POESIA ES VAN TROBAR DISSABTE A GUISSONA

El passat dissabte 13 de juliol, més d’un centenar de persones, encapçalats per Jordi Pàmias i la regidora de cultura Agnès Pla, es van trobar davant la casa natal del poeta guissonenc per portar a terme l’onzena edició de l’”Itinerari Poètic de Jordi Pàmias a Guissona”, seguint el recorregut marcat pel llibre que porta aquest mateix títol.

DILLUNS 15 JULIOL 2019

 

 

El passat dissabte 13 de juliol, més d’un centenar de persones, encapçalats per Jordi Pàmias i la regidora de cultura Agnès Pla, es van trobar davant la casa natal del poeta guissonenc per portar a terme l’onzena edició de l’”Itinerari Poètic de Jordi Pàmias a Guissona”, seguint el recorregut marcat pel llibre que porta aquest mateix títol.  Aquest passeig va discorre per molts dels indrets de la vila als quals Pàmias ha dedicat alguns dels seus poemes. 

Llegits per amics i veïns del poeta en indrets com la plaça major, el carrer de la font, el Portal de l’Àngel, les Fonts del Poble i la plaça de capdevila, entre d’altres.

En aquesta edició l’acte va ser musicalitzat pels germans Anna i Arnau Arfelis que van musicalitzar el recorregut amb diversos temes cantats en català, entre el que cal destacar Terra, un cançó escrita per Arnau Arfelis i en la que tots els presents es van sentir identificats per la descripció intimista que feia de La Segarra i la seva gent.

Al finalitzar l’acte, la família del poeta va repartir entre els assistents una còpia del poema paisatge, acompanyada d’alguna aromàtica i d’alguna espiga.