AMANTS DE LA POESIA RECORREN ELS CARRERS DE GUISSONA AMB L’ITINERARI DE JORDI PÀMIAS

Un any més, els amants de la poesia s’han trobat a Guissona el segon dissabte de juliol per seguir l’itinerari poètic del poeta local Jordi Pàmias pels carrers de la vila.

DIMECRES 15 JULIOL 2015

Un any més, els amants de la poesia s’han trobat a Guissona el segon dissabte de juliol per seguir l’itinerari poètic del poeta local Jordi Pàmias pels carrers de la vila.

Un itinerari que recorre tots els carrers de Guissona que tenen algun poema dedicat dins del llibre “Itinerari poètic Jordi Pàmias”. En la lectura de poemes hi internvenen una desena de lectors, en aquesta edició acompanyats per la música del violoncel·lista Jordi Morera, professor de l’Escola Municipal de Música, el bon temps ha fet que en aquesta edició moltes persones gaudissin de l’acte.

L’Itinerari Jordi Pàmias ha estat encapçalat per l’Alcalde, la nova regidora de cultura, Gemma Franquesa i el  mateix poeta, Jordi Pàmias, que anualment i amb el suport de la seva família elabora un detall per a tots els participants al recorregut.

Aquest itinerari que s’organitza des de la regidoria de cultura, es troba dins del cicle de diferents trobades poètiques que es fan a la vila durant l’estiu, una segona s’organitza a la Teuleria Cama i la tercera a l’Alsina de Cal Mestret, de manera que l’estiu esdevé cita obligada pels amants de la poesia de Guissona.