AQUEST 2016, EL MUSEU I L'OFICINA DE TURISME HAN PARTICIPAT EN QUATRE FIRES PROMOCIONALS

Aquest passat diumenge, el Museu de Guissona juntament amb l'Oficina de Turisme han participat en la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, fet que la convertida en la quarta i última fira que enguany han participat per a la promoció i difusió del patrimoni de Guissona i la seva plana.

DIMARTS 14 JUNY 2016

Dimarts, 14 de juny.

 

AQUEST 2016, EL MUSEU I L'OFICINA DE TURISME HAN PARTICIPAT EN QUATRE FIRES PROMOCIONALS


Aquest passat diumenge, el Museu de Guissona juntament amb l'Oficina de Turisme han participat en la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, fet que la convertida en la quarta i última fira que enguany han participat per a la promoció i difusió del patrimoni de Guissona i la seva plana.


Enguany, dues de les fires en les quals s'ha participat, eren de reconstrucció romana, com són la Magna Baetulo a Badalona i la Tarraco Viva a Tarragona. Des de fa uns quants anys, el Museu aposta per donar-se a conèixer a les fires d'ambient romà, per així apropar el jaciment de la ciutat romana de Iesso i el Museu a tot tipus de públic i, especialment, a un públic interessat pel món clàssic. Es tracta d'una forma excel·lent de promocionar els dos equipaments culturals, Museu i Parc Arqueològic, inaugurats el setembre de 2011, i a la vegada conèixer les propostes d'altres museus i jaciments catalans de l'època amb els que crear sinergies i col·laboracions.


Les altres dues fires han estat més populars i d'àmbit pròxim, com la Fira de Sant Isidre de Cervera i la mencionada, Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet, que han permès aproximar Guissona, i principalment promocionar la vintena edició del Mercat Romà a un públic més pròxim geogràficament. 

 

  

LAURA PUIG BERNAUS

Museu de Guissona i Oficina de Turisme

 

Tel. 973 551 414

www.guissona.cat - www.museudeguissona.cat