AQUEST CAP DE SETMANA ES CELEBRA LA III FIRA PLAYMOBIL I LEGO A GUISSONA

La tercera edició de la fira, acollirà una dotzena d’escenes de Playmobil executades per diferents dioramistes i una secció que recrearà escenes de Lego.

DIMECRES 22 NOVEMBRE 2023

Durant aquest cap de setmana Guissona celebra novament la Fira de Playmobil i Lego ubicada al Pavelló municipal 11 de setembre que restarà oberta a partir del divendres 24 a la tarda i durant tot el cap de setmana. La tercera edició de la fira, acollirà una dotzena d’escenes de Playmobil executades per diferents dioramistes i una secció que recrearà escenes de Lego.

La fira també acull l’exposició del concurs de diorames infantil i juvenil, que aquest any compta amb 12 participants. El recinte constarà d’un espai on hi haurà exposades totes les fotografies que han participat en el concurs Click rural que organitza la regidoria de Turisme. Tothom que vingui a la Fira podrà participar del sorteig per trobar Click amagat en diferents aparadors de l’associació de comerç i el sorteig de trobar La figura desentonant entre els diorames de Playmobil del pavelló, a més de gaudir d'un espai d'inflables i diversió a la zona exterior del pavelló. Els premis dels sortejos i concursos es lliuraran diumenge a les 19h dins l’espai de la fira.

El Museu també se suma a la fira de Playmobil acollint un diorama romà i organitza la gimcana Iesso Click aquest any dedicada als déus de l’Olimp. Al mateix museu es podrà adquirir entrades a la fira. Tothom que presenti l’entrada a la fira podrà tenir accés gratuït al museu i a les seves activitats

Finalment, totes les persones visitants podran gaudir de la III Fira de robòtica a l’espai La llavor, un espai educatiu tecnològic gestionat per l’empresa Bonàrea. Aquesta fira restarà oberta de dijous a diumenge i exhibirà nous robots col·laboratius, experiències de realitat virtual i d’intel·ligència artificial i podrem gaudir d’exhibicions i microponències de persones expertes.

Aquest cap de setmana Guissona és un punt de trobada pels amants de la tecnologia i del col·leccionisme en Lego i Playmobil. Us hi esperem!

Guissona, 22 de novembre de 2023.