LA TRANS EUROPE FOOT RACE JA HA ARRIBAT A GUISSONA

La Trans Europe Foot Race és una multitudinària marató de llarga distancia que consisteix en creuar Europa corrent. En l’edició d’enguany la curs a surt de Dinamarca i arriba a Gibraltar, passant avui per la nostra població.

DILLUNS 01 OCTUBRE 2012

La Trans Europe Foot Race és una multitudinària marató de llarga distancia que consisteix en creuar. En l’edició d’enguany la curs a surt de Skagen – Dinamarca – i arriba a Gibraltar.

En la sortida de la cursa a Skagen hi havia 52 participants (43 homes i 9 dones) d’11 nacionalitats diferents, ells van acompanyats d’un equip de suport format per 25 persones.

En aquest recorregut, en l’edició d’enguany la cursa ha arribat a la nostra vila. El primer corredor ha arribat a Guissona – provinent de Berga - al voltant de les deu del matí, l’arribada ha estat per la carretera de Massoteres i fins al pavelló poliesportiu, lloc on s’allotjaran els corredors fins a la sortida de la cursa l’endemà entre les 6 i les 7 del matí, direcció Lleida.

L’equip de govern municipal ha anat a rebre als organitzadors de la cursa a primera hora del matí i des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Guissona es proporciona una mica d’habituallament i es cedeix la sala escolar per l’acomodació dels corredors durant tot el dia.

Més informació: http://www.transeurope-footrace.org