AQUEST NADAL "A LA SEGARRA, REGALA IGUALTAT"

Guissona s’adhereix a la campanya de l’ICD (Institut Català de les Dones) on s’impulsa que per aquestes festes es regali igualtat.

DIMECRES 23 DESEMBRE 2020

 

Guissona s’adhereix a la campanya de l’ICD (Institut Català de les Dones) on s’impulsa que per aquestes festes es regali igualtat. 

La campanya consisteix en el repartiment d’uns adhesius amb l’eslògan “A la Segarra regala igualtat” i unes octavetes on es transmet el missatge “Les joguines no són sexistes per si mateixes, però el missatge que es pot transmetre quan les regalem sí” – Guanyem la partida.

Els materials són adhesius i cartells per penjar als taulells dels ajuntaments i per distribuir als comerços del municipi.

Des del Consell es distribueix als ajuntaments els diferents materials visuals per conscienciar a la població. Aquest material s’ha ofert als ajuntaments de la comarca per tal que el puguin distribuir entre els comerços que decideixin adherir-se a la campanya.

Els ajuntaments que finalment s’han adherit a la campanya són Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet, Torà, Tarroja, Sanaüja, Torrefeta i Florejacs, Les Oluges i Sant Guim de la Plana.

L’eslògan i el material de la campanya també s’utilitzarà als actes nadalencs que es puguin desenvolupar a cada un dels municipis adherits.

                              

Informació addicional:

Campanya L'Institut Català de les Dones presenta una selecció de més de 100 propostes culturals amb el lema "Per Nadal, regala feminismes, regala igualtat"

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/391302/linstitut-catala-dones-presenta-seleccio-mes-100-propostes-culturals-lema-per-nadal-regala-feminismes-regala-igualtat

 

 

Dimecres, 23 de desembre de 2020. 

 

Comunicació Consell Comarcal