Aquest Nadal, torna el curs de monitor de lleure a Guissona

Per quart any consecutiu, Guissona organitza durant les vacances de Nadal el CURS INTENSIU DE MONITORS DE LLEURE A GUISSONA, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2010

Per quart any consecutiu, Guissona organitza durant les vacances de Nadal el CURS INTENSIU DE MONITORS DE LLEURE A GUISSONA, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i coordinat des del Punt d’Informació Jove de la localitat, hi participen anualment gairebé una vintena de joves de la nostra vila i dels municipis propers.

L’èxit que té portar a terme aquesta proposta d’educació no formal durant les vacances de nadal i l’elevat nombre de sol·licituds de cara a la propera edició que ha rebut l’Ajuntament de Guissona, fa que des del Punt d’Informació Jove, un any més es torni a plantejar tirar endavant el curs de monitor de lleure.
 
Enguany, el curs es portarà a terme els dies 11, 12, 18, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener de 9.30 a 14 i de 15.30 a 20h a l’Espai Fassina de Guissona. El curs és subvencionat i el seu preu és de 170€ i de 180€ pels majors de 30 anys.
 
Les inscripcions al curs de monitors de lleure estan obertes a partir del proper dimecres, 3 de novembre i es realitzaran a l’Espai Fassina de Guissona (Plaça Vell Pla, 7), en horari de matí o al telèfon 973 55 14 14 o joventut@guissona.cat.