Arranca el nou curs de l’Aula d’Extensió Cultural a Guissona.

L’acte va comptar amb la presència de la Vicerectora d’Estudiants, Sr. Neus Vila Rubio que va fer una explicació de la història de les aules d’extensió universitària de la UdL, donat que ella forma part del projecte des dels seus inicis. Per la seva part l’Alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal de la Segarra i la consellera de l’Àrea de Serveis Socials, Núria Magrans, també van remetre la seva explicació als inicis d’aquesta aula i la voluntat compartida amb les persones i els ajuntaments de la comarca de dinamitzar els municipis petits.

DIVENDRES 14 OCTUBRE 2016

Divendres, 14 d’octubre.

 

Arranca el nou curs de l’Aula d’Extensió Cultural a Guissona.

 

Guissona va acollir la inauguració de l’Aula d’Extensió Cultural on, un any més, la Sala de Plens de l’Ajuntament es va quedar petita.

 

L’acte va comptar amb la presència de la Vicerectora d’Estudiants, Sr. Neus Vila Rubio que va fer una explicació de la història de les aules d’extensió universitària de la UdL, donat que ella forma part del projecte des dels seus inicis. Vila va encoratjar a totes les persones assistents a tenir ganes de continuar aprenent des de la curiositat i va donar molta importància al fet que ara aquestes aules tinguin caràcter intergeneracional i donin cabuda, si escau, a diferents membres d’una mateixa família. També va lloar el variat programa d’aquest curs donant per inaugurat el curs 2016/17.

 

Per la seva part l’Alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal de la Segarra i la consellera de l’Àrea de Serveis Socials, Núria Magrans, també van remetre la seva explicació als inicis d’aquesta aula i la voluntat compartida amb les persones i els ajuntaments de la comarca de dinamitzar els municipis petits.

 

L’organització va disculpar l’absència del ponent per motius de trànsit on li va ser impossible arribar a temps. L’acte d’ahir era per donar el tret de sortida a l’Aula tot i que les xerrades del programa no comencen fins al mes vinent i a on encara es poden apuntar les persones interessades.

 

La propera xerrada de l’aula serà el dijous, 10 de novembre, a càrrec de la psicòloga Susanna Balagué sobre la “Salut emocional”.