ARRIBA EL I CONCURS DE MICRORELATS DEL MUSEU DE GUISSONA

L’objectiu d’aquest certament és fomentar el vincle de la societat amb els béns que formen el llegat arqueològic local a través de la participació ciutadana.

DIMARTS 27 OCTUBRE 2020

 

El Museu de Guissona ha creat, en motiu de la Nit dels Museus que se celebrarà el 14 de novembre, el primer concurs de microrelats “Iesso, una ciutat d’històries”.

L’objectiu d’aquest certament és fomentar el vincle de la societat amb els béns que formen el llegat arqueològic local a través de la participació ciutadana. Els exercicis literaris i d’imaginació dels participants han de servir per reivindicar les persones vinculades als elements exposats. La humanització del llegat facilitarà establir paral·lelismes més clars amb la societat actual i, per tant, en facilitarà la socialització. La proposta ha de reforçar la funció del Museu de Guissona i el jaciment de la ciutat romana de Iesso com a creadors d’identitat i com a eixos vertebradors de la cultura local.

Els microrelats, amb un màxim de 100 paraules, s’han d’enviar, abans del dia 11 de novembre, al correu electrònic museu@guissona.cat.

Les bases completes es poden consultar a la plana web del Museu www.museudeguissona.cat

 

 
🖼️ Tema: El microrelat ha de girar al voltant d’algun objecte del Museu o del jaciment arqueològic de Guissona.⁠
🔤 En català⁠
💯 Extensió màxima de 100 paraules + títol⁠
🏆Tres premis⁠
📅 Fins al dia 11 de novembre⁠