ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS

Un any més, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona recupera les nits d’estiu a la fresca amb una proposta engrescadora i musical, enguany de nou recuperant les terrasses i les places de la vila, amb tres propostes que es portaran a terme cada últim divendres de mes. Enguany portem propostes de proximitat o vinculades amb Guissona.

DILLUNS 21 JUNY 2021

Un any més, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona recupera les nits d’estiu a la fresca amb una proposta engrescadora i musical, enguany de nou recuperant les terrasses i les places de la vila, amb tres propostes que es portaran a terme cada últim divendres de mes.

Enguany portem propostes de proximitat o vinculades amb Guissona.

Engeguem aquest divendres gaudint de les terrasses del Gatzara i del Centro amb el grup de la comarca veïna FortyMiles, que ens oferirà un viatge musical a través de clàssics del pop-rock-soul-blues des de els més clàssics als més actuals, passats per un sedàs acústic i molt personal, on cada cançó agafa una personalitat, molt diferent de la cançó original. Un espectacle íntim, proper, on el públic en forma una part molt important

El protagonista dels tocs musicals del mes de juliol es traslladarà a la plaça major i serà Doctor Jazz Friends, un grup de cinc músics en el que hi forma part el professor de l’Escola de Música, Ricard Morros, un grup de l’Anoia. El Repertori transporta l'oient a la ciutat de New Orleans, on a principi del segle XX va néixer l'estil dixieland, interpretant melodies clàssiques que van fer famoses músics com Louis Amstrong, Sidney Bechet, King Oliver, Fats Waller..... en la formació clàssica del jazz antic (clarinet, saxo, banjo, tuba i bateria). També hi escoltarem “swing” i  versions dixie de temes coneguts d'altres estils En tant que “Jazz” la improvització és fonamental també en el “dixie” i fa de cada concert un esdeveniment irrepetible

I finalment al parc arqueològic, el dia 27 d’agost arribarà EMORIO dels Sound the Secà, provinents de Cervera, que ens portaran  un espectacle musical estàtic de carrer per a tots els públics ple de vitalitat i energia. En aquesta peça la percussió es fusiona amb la dansa, el cant i la melodia d'un ukulele i un acordió, transportant al públic per diferents emocions a través dels diferents ritmes del món. Un espectacle desbordant de força i passió on uns personatges misteriosos augmentaran la temperatura de la vostra plaça amb la complicitat amb el públic, a qui faran partícep durant el transcurs de l'espectacle.

Caldrà inscripció prèvia gratuïta per tots els events amb l’objectiu de tenir controlat l’aforament i la traçabilitat. La inscripció serà per taules, a la web de l’Ajuntament.

Amb aquesta proposta la regidoria pretén que els guissonencs i guissonenques es quedin a la vila i gaudeixin de la música de proximitat als nostres carrers i espais públics.

Guissona, 21 de juny de 2021