Aula a Guissona del dia 6 d'abril - DMD (Associació del Dret a Morir Dignament) de la delegació de Lleida.

L’objectiu principal d’aquesta associació mundial sense ànim de lucre . El seu objectiu principal és "defensar el dret de totes les persones s disposar en llibertat del seu cos i de la seva vida, i a escollir el moment i els mitjans per a finalitzar-la”.

DILLUNS 10 ABRIL 2017

En un principi, a Guissona tocava la conferència de l’Associació Alba, però per motius tècnics no vàrem poder venir i van fer la conferència que tocava el proper mes.

 

Van venir dos membres de la DMD (Associació del Dret a Morir Dignament) de la delegació de Lleida. Vàrem explicar una mica l’objectiu principal d’aquesta associació mundial sense ànim de lucre . El seu objectiu principal és "defensar el dret de totes les persones s disposar en llibertat del seu cos i de la seva vida, i a escollir el moment i els mitjans per a finalitzar-la”.

 

 

Com a coses destacables dir que a Catalunya aquesta Associació la va crear  el filòsof Salvador Paniker, qui va morir recentment.  A Catalunya DMD compta amb 70.000 socis i tota la xarxa és voluntària. També dir que treballen conjuntament amb la UdL (conferències, formacions) on han creat una beca que porta el nom d’aquest filòsof.