Aula d’extensió cultural de la Segarra a Guissona

El proper dijous, 5 de febrer, a les 8 del vespre i a l’Espai Fassina de Guissona s’inaugura l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra.

DIMECRES 04 FEBRER 2009

El proper dijous, 5 de febrer, a les 8 del vespre i a l’Espai Fassina de Guissona s’inaugura  l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra.
L’acte d’inauguració serà presidit per l’Il·lm. Sr. Jaume Barrull, Vicerector d’Activitats Culturals i professor de la Facultat d’Història de la Universitat de Lleida i la conferència inaugural anirà a càrrec de la Il·lma Sra. Isabel del Arco, vicerectora de Docència i professora de Pedagogia de la UdL, que presentarà la conferència “En un món globalitzat, en un món intercultural: formar ciutadans del món”.
La programació de l’Aula per a Guissona inclou un seguit de conferències per segon i el tercer trimestre del curs 2008/2009. Es realitzarà una conferència cada mes, amb la següent programació:
-          Dijous 26 de febrer. Sr. Ramon Cleries, advocat. "Com planificar una herència amb la nova regulació legal a Catalunya"
-          Dijous 12 de març. Sra. Anna Soldevila, Doctora en Psicopedagogia i Vicedegana de la Facultat de  Ciències de l'Educació de la UdL. "Aprendre i desaprendre a conviure amb les emocions"
-          Dijous 30 d'abril. Tallers per la llengua. "De la consciència a la conducta: el canvi d'actituds lingüístiques de les persones catalano-parlants".
-          Dijous 21 de març. Sra. Maria Pampalona, Professora d'Història de l'Art. "L'art egipci".
-          Dijous 11 de juny. Sr. Salvador Cardús, Professor de Sociologia de la UAB i periodista. "Com es deixa de ser immigrant a Catalunya?"
Més d’un centenar de guissonencs i guissonenques s’han inscrit en aquestes conferències, així doncs, des de l’organització es valora molt positivament l’elevada convocatòria que permet plantejar-se donar continuïtat a l’Aula d’Extensió Cultural.
L’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra es va portar a terme per primera vegada a Sant Guim de Freixenet i es preveu ampliar-la ben aviat al municipi de Torà.