AVIS I JOVES DE GUISSONA PARTICIPEN AL PROGRAMA "APRENENTATGE I SERVEI" ON JUNTS PREPAREN LA REPRESENTACIÓ D'UN CONTE

Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Guissona i del FEDAC Guissona participen un any més en el programa d’aprenentatge i servei. Aquest programa és una proposta educativa que combina a la vegada processos d’aprenentatge i serveis a la comunitat. Una de les activitats que s’està promovent, entre els alumnes del servei comunitari del FEDAC Guissona i els avis de la Fundació és treballar un conte.

DIJOUS 02 FEBRER 2017

Dijous, 2 de febrer

 

NOTA DE PREMSA. AVIS I JOVES DE GUISSONA PARTICIPEN AL PROGRAMA “APRENENTATGE I SERVEI” ON JUNTS PREPAREN LA REPRESENTACIÓ D'UN CONTE


Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Guissona i del FEDAC Guissona participen un any més en el programa d’aprenentatge i servei. Aquest programa és una proposta educativa que combina a la vegada processos d’aprenentatge i serveis a la comunitat. Els alumnes treballen sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L'aprenentatge servei és, doncs, un projecte educatiu amb utilitat social.

A Guissona, hi participen més de 100 alumnes. Els alumnes visiten de forma periòdica espais com  la residència de la Fundació CAG, el CAP, l'Ajuntament de Guissona, el Museu de Guissona, el Casal de la Gent Gran i als centres educatius d'infantil i primària … Per portar a terme projectes prèviament definits amb l'objectiu d'incidir en la millora d'aquests espais.

Una de les activitats que s’està promovent, entre els alumnes del servei comunitari del FEDAC Guissona i els avis de la Fundació és treballar un conte, la narració del mateix i tots els seus elements, amb l'objectiu de presentar-lo durant el mes d'abril als alumnes de la llar d'Infants del mateix FEDAC.

És per aquest motiu que quatre alumnes de quart d'ESO quinzenalment des d'octubre i fins a finals de maig visiten als avis de la Fundació i amb ells assagen la representació del conte i preparen el material il·lusionant-se en un mateix projecte intergenercional, amb l'objectiu que la representació del conte davant els alumnes de P2 sigui un èxit

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat