Avui Dia Mundial de la lluita contra la SIDA, Guissona promou una jornada entre els joves per donar a conèixer les principals causes de contagi.

Avui Guissona promou el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA. El DIA MUNDIAL DE LA SIDA és una diada que se celebra anualment l'1 de desembre i de forma internacional per a recordar a tothom la presència del virus de la sida entre els éssers humans.

DIMARTS 01 DESEMBRE 2015

Dimarts, 1 de desembre.

 

Avui Dia Mundial de la lluita contra la SIDA, Guissona promou una jornada entre els joves per donar a conèixer les principals causes de contagi.

 

Guissona.- Avui Guissona promou el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA.  El DIA MUNDIAL DE LA SIDA és una diada que se celebra anualment l'1 de desembre i de forma internacional per a recordar a tothom la presència del virus de la sida entre els éssers humans.
A Guissona, des de l'àrea de joventut, s'ha promogut aquesta jornada entre els joves amb diferents activitats durant tot el cap de setmana. Aquest divendres s'ha visitat els patis dels instituts i s'hi ha portat a terme una dinàmica amb l'objectiu de donar a conèixer entre els joves quines són les causes de contagi de la sida, a més de repartir-hi material informatiu.

Per projectar la dinàmica s’ha comptat també amb el suport de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra, que avui també es desplaça als instituts de Cervera.

A més, durant el passat cap de setmana es va repartir material informatiu des del Casal Jove de Guissona i es va fer una sessió de cinema amb la pel·lícula “Dallas Buyers Club”, amb molt bona acollida entre la població jove.

 

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat