Benet Gomez de Guissona, guanya en 125 i fa segon en Junior Open sots-23.

Campionat Espanya Enduro 2014

DIMECRES 02 ABRIL 2014

Campionat Espanya Enduro 2014

1 prova a Antas-Almeria.

 

Exit de l’equip d’Oliana “WP-Eric Augé”

 

Jaume Betriu de Coll de Nargo,  fa segon en Enduro-1

 

Benet Gomez de Guissona,   guanya en 125 i fa segon en Junior Open sots-23

Miquel Pujol, de Solsona,   guanya en trofeo Junior.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera prova del campionat d’espanya a la localitat d’Antas , amb una participació de 200 pilots, sobre un recorregut sec i dur com es habitual en aquesta prova, aquest any amb  dos llarguisimes jornades de 8 hores de moto cadascuna.

 

L’organització va disenyar un recorregut exigent que va provocar nombrosos abandonaments, molts d’ells per avaria mecanica .

En aquestes condicions el Jaume Betriu , despres de una pre-temporada molt ben treballada,  aconsegueix el segon lloc , en les dos jornades, tot just al darrera del campió del mon Cristobal Guerrero, demostrant aixi la feina ben feta i donant  mostres del que pot aconseguir al mundial aquesta temporada.

 

Amb un tram extrem d’alló mes complicat que va provocar moltes caigudes, el Benet Gomez va aconseguir un gran 8é lloc scratch asombrant a tots, posicionant-se al capdevant de la prova en la seva categoria , proporcionant-li  la victoria  a final del  primer dia.

 

La segona jornada va patir una devallada de rendiment en el motor que el va fer patir fins el final. Malgrat aixi va poder acabar en segon lloc, lo que li va donar la victoria final dels dos dies .

En la categoria petita,  el Miquel Pujol , aconsegueix la victoria des d’el primer tram a l’ultim , dominant totalment la seva cursa al llarg de les dos jornades.

 

Sense gaire temps per descansar , els pilots participaran aquesta setmana a Solsona, en l’inici del  Campionat del Mon per continuar la propera setmana, a la següent prova del mundial, a Portugal.