BENET GOMEZ, GUANYA L'ENDURO DE L'ANOIA PUNTUABLE PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Benet Gomez Subarroca assoleix la victòria en categoria Junior i el tercer lloc de la general, en una cursa disputada a santa Margarida de Montbui el pasat diumenge dia 23.

DIMECRES 26 NOVEMBRE 2014

Assoleix la victòria en categoria Junior i el 3er. Lloc de la general, en una cursa disputada a santa Margarida de Montbui el pasat diumenge dia 23.

Va patir problemes tècnics a la seva moto, diferent a l'habitual,  va debutar  amb moto gran, el Benet fa un pas mes en la seva cursa esportiva i deixa la petita 125 per pasar a competir amb una 250 -2temps la propera temporada , un salt significatiu,  donada la seva juventut que encara  li permetria competir amb la 125 dos anys mes.

Encara així, amb problemes a la moto, i una caiguda, els temps per tram aconseguits van ser d'alló mes bó, es va endur el millor temps scratch del dia, sorprenent a la resta de pilots, demostrant que l'adaptació a la nova moto va per molt bon camí.

El guanyador de la cursa va estar el pilot de La Bisbal,  oficial amb Beta, Jordi Figueres, seguit del Jordi Quer amb Husqvarna-Arribas, equip de Madrid..

La propera temporada el Benet formarà part de l'equip junior de  KTM  per lluitar dins el campionat d'espanya , el titol en categoria Junior absoluta i posicionar-se entre els millors de la general, pel que es refereix  al Campionat del Mon continuarà dins la dificil i sorprenent categoria Junior (sots 23).