Benet Gómez segueix assolint bones posicions

El guissonenc, Benet Gomez Subarroca de tan sols 16 anys, malgrat les dificultats propies i del terreny va poder aconseguir la cinquena posició el dissabte, podent haver estat segon, de no acumular una penalització de mes de 13 minuts per problemes d’organització en el recorregut.

DIMARTS 27 SETEMBRE 2011

CAMPIONAT ESPANYA ENDURO 2011
24-25 setembre a Valls de Torruella (Bages)

La categoria junior dominada pels joves lleidatans, el Ramon Quer guanya els dos dies i el Benet Gomez logra un cinqué i un quart.

El pasat cap de setmana es va disputar la 4ª prova del Campionat de Espanya d’Enduro, a terres catalanes, concretamente a Valls de Torruella, amb una participació de 200 pilots. Una prova a disputar al llarg de dos dies intensos de competició, varen resultar quasi 8 hores d’esforç cada dia, dissabte sota la pluja, encara es va fer mes exigent, amb molts problemas organitzatius a causa del mal estat del terreny.

En aquestes condicions, el pilot de Juneda, el Ramon Quer (Sherco) va assolir el primer lloc de la classificació, demostrant aixi una vegada mes , la gran temporada que esta tenint en aquesta categoria reservada als joves de 16 a 21 anys i amb motos de 125 c.c. de cilindrada.

L’altre pilot lleidatà, debutant en aquesta categoria va ser el guissonenc, Benet Gomez Subarroca de tan sols 16 anys, que despres de la prova del Campionat del Mon a Andorra quedava lesionat a l’espatlla i es presentava aquí en dificils condicions fisiques, malgrat les dificultats propies i del terreny va poder aconseguir la cinquena posició el dissabte, podent haver estat segon, de no acumular una penalització de mes de 13 minuts per problemes d’organització en el recorregut. El segon dia va quedar 4art.

La propera prova del campionat d’espanya viatja a Galicia el proper dia 9 octubre i torna a Catalunya el dia 16 a Reus.