Benet Gómez Subarroca, 2n classificat en categoria junior, a la Bassella Race 1

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 3ª edició de la Bassella Race 1, una prova d’enduro amb mes de 1000 pilots inscrits.

DIMARTS 14 FEBRER 2012

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 3ª edició de la Bassella Race 1, una prova d’enduro amb mes de 1000 pilots inscrits.

La cursa  s’ha desenvolupat sota unes baixes temperatures , fins a -11ºC en el moment de la sortida .

Les condicions de cursa s’han complicat amb la gran quantitat de pols que han hagut de patir tots el corredors , sobretot en el perillós moment de la sortida, que es va donar a les 09.30h del matí .

La cursa elit va estar guanyada pel suec Robert Kvarström (Beta) seguit del francès Jordan Curvalle (Sherco). En cinquè lloc va entrar el pluricampió mundial Ivan Cervantes qui va patir una mala sortida, com li va passar també a la seva companya d’equip a Gas Gas , l’altra pluricampiona mundial, Laia Sanz, qui va guanyar en fèmines.

Altres pilots importants, com el campions del món  L. Santolino, Cristóbal Guerrero o Oriol Mena, van abandonar o van decidir no fer la sortida .

En aquest complicat escenari de cursa , el pilot guissonenc Benet Gomez Subarroca (SIP-TM) va patir una caiguda en el moment de la sortida havent d’arriscar al màxim en l’inici,  fins arribar al 9é lloc de la general a la meitat de cursa, disputant el primer lloc de la categoria Junior. Però una avaria  mecànica al km. 50 (de 120 totals)  li va fer perdre molt de temps i gairebé patir l’abandonament. Sortosament ho va poder solucionar i continuar en cursa recuperant a la fi la segona posició en el seu pas per l’arribada.

La propera cursa serà el 4 de març, a Vinaròs on es donarà inici al Campionat d’Espanya 2012, on en Benet participarà amb l’equip  SIP-TM, amb els nous companys Aaron Bernardez i Pau Botella, actual campió d’Espanya juni
 

Text i foto: Pilar Subarroca