Benet Gomez Subarroca 9é en categoria sots 21 del campionat del Mon d’enduro.

El pilot de Guissona, Benet Gomez Subarroca (SIP Sport-Bassella) va assolir un magnific resultat devant de les dures condicions en que es va desenvolupar la prova.

DIMECRES 15 MAIG 2013

Els pasats dies 11 i 12 es va disputar la prova espanyola puntuable pel Campionat del mon de enduro a Puerto Lumbreras en unes condicions durísimes,  pel terreny i per les altes temperatures , fets que van marcar la prova per a tots els participants.

 

El pilot de Guissona, Benet Gomez Subarroca (SIP Sport-Bassella) va assolir un magnific resultat devant de les dures condicions en que es va desenvolupar la prova.

 

Dissabte, la primera jornada de cursa, les quasi 8 hores de competició ja van fer que molts participants no arribesin al final, essent en Benet l’unic representant espanyol al final del dia en un bon desé lloc malgrat haver patit problemes mecanics que el van endarrerir.

 

Diumenge, segona jornada amb altres 8 hores de cursa, sobre un terreny molt mes deteriorat , les condicions van ser molt pitxor, el Benet va patir una suspensio delantera malmesa,  encara aixi va poder finalitzar en uun 9é lloc assolint  uns temps  que el posicionen entre els millors joves d’aquest campionat.

 

En aquesta categoria, de joves promeses, la cursa va ser dominada totalment  pel jove pilot de la Illa de Man, Dani McCanney (GasGas) que es posiciona com a millor opcio pel titol final .

Els guanyadors en les diferents  categories varen ser , el pilot de Cambrils i multicampio del mon , Ivan Cervantes amb Ktm en E-2, Cristophe Nambotin ( Ktm França) en E-3 i Antoine Meo (Ktm França) en E-1.

 

INFORMA ACLE DE GUISSONA