Benet Gomez Subarroca al mundial de enduro disputat a Solsona.

El pasat cap de setmana es va iniciar el campionat del Mon d’enduro 2014 , a Solsona.

DIJOUS 10 ABRIL 2014

Amb l’organització per part del Club Solsones i Sip esport de Bassella, amb un exit total de public asistent a la prova., mes de 20.000 espectadors van pasar al llarg del cap de setmana pel Solsones a gaudir dels millors pilots internacionals de l’enduro. Mes de 11 nacionalitats diferents entre els participants .

En una cursa a dos dies,  el Benet va fer un magnific 6é lloc el dissabte, essent el primer pilot estatal de la categoria junior 125, amb uns bons temps als trams cronometrats  i amb algun que altre problema mecanic i alguna caiguda,  cosa habitual en la competició de l’enduro.

Lo bó es va fer esperar al inici de la segona jornada, de bon  mati , amb el cansament acumulat del dia anterior,  en els dos primers trams cronometrats el Benet es va posicionar al capdevant de la clasificació provisional demostrant lo que el dissabte ja va apuntar, qué es pot mesurar de tu a tu amb els millors pilots del mon de la especialitat i que cada dia que pasa la seva progressió es va fent evident, sorprenent a italians i suecs que son qui dominent la especialitat.

Pero l’alegria va durar poc, dons en un dels trams , va patir una errada que el va fer xocar contra un arbre, malgrat no caure, es va fer mal a l’ombro i ja no el va deixar pilotar com es habitual en ell, acabant al final del dia en un bon 11é lloc.

Les properes curses on podra participar, seran al Agost, a  Italia i al setembre a França, on no anirà, es  a les properes de Mexic i Finlandia-Suecia. Continuant amb la seva particiació al  Campionat d’Espanya.