BONÀREA AGRUPA COL·LABORA EN DIFERENTS APORTACIONS CONTRA EL CORONAVIRUS ARREU DE CATALUNYA

Els últims dies, l’empresa ha fet una sèrie de donacions per ajudar i donar suport davant la pandèmia del Coronavirus.

DIMECRES 22 ABRIL 2020

 

 

BonÀrea Agrupa està treballant de valent per poder abastir tota la seva cadena de supermercats, sense parar l’activitat perquè totes famílies tinguin els seus productes a casa durant aquests dies de Confinament. 

Els últims dies, l’empresa ha fet una sèrie de donacions per ajudar i donar suport davant la pandèmia del Coronavirus.

 

- A través de transport propi i amb la col·laboració del Dr. Cugat, fa arribar a l’Hospital d’Igualada i al Consorci Sociosanitari d’Igualada-CSSI material mèdic com guants, gel desinfectant, bates, gorros i mascaretes.


- Ajuda a transportistes: s’habilita als centres comercials bonÀrea de Jorba i Torrefarrera, i a les benzineres bonÀrea de Parets del Vallès i Saragossa (Plaza) un espai on tots els transportistes que passin per les àrees puguin disposar d’un petit refrigeri gratuït per fer més agradable la seva parada.

- Efectua una donació econòmica i de material sanitari a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

- Fa donació d’un lot de material sanitari, format per 10.000 bates, 10.000 gorres i 25.000 peücs, que ha estat entregat a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Hospital Universitari Santa Maria de Lleida i l’Atenció primària.

- Entrega més de 35 tones de productes alimentaris a diverses entitats socials que treballen per atendre col·lectius desfavorits a les persones amb situació de risc i necessitats urgents en aquesta situació excepcional.

- Contribueix amb 60.000 € a la Fundació Clínic per a la investigació i recerca contra la COVID-19

- Col·labora amb un nou donatiu de 60.000 €, en aquesta ocasió a l’Institut Germans Trias i Pujol per investigar i comprar respiradors per als hospitals.

 

Guissona, 17 d'abril de 2020