Busquem un nou dissenyador

El proper mes de desembre amb l’agenda d’activitats d’hivern ens toca canviar de dissenyador, és per aquest motiu que, si ets de Guissona, t’agrada el món del disseny i vols deixar la teva empremta, no et quedis al marge, envia’ns un correu-e a comunicacio@guissona.cat o truca’ns al 973 55 14 14.

DIJOUS 17 SETEMBRE 2009

L’Ajuntament de Guissona contacta anualment amb dissenyadors locals per elaborar les agendes d’activitats, la campanya publicitaria del Mercat Romà i propostes informatives de tots els esdeveniments que puguin sortir.

És molta la gent del món del disseny i de les belles arts de la nostra vila que ens han deixat la seva empremta en la imatge de la nostra vila: el Joan Codina, l’Agnès Plà, l’Eva Guasch, la Mercè Serra, l’Albert Vilà i la Joana Garganté han elaborat les agendes d’activitats i els cartells del Mercat Romà durant aquests últims anys deixant els trets identificatius del seu disseny en els arxius de la nostra vila i de les nostres llars.

El proper mes de desembre amb l’agenda d’activitats d’hivern ens toca canviar de dissenyador, és per aquest motiu que, si ets de Guissona, t’agrada el món del disseny i vols deixar la teva empremta, no et quedis al marge, envia’ns un correu-e a comunicacio@guissona.cat o truca’ns al 973 55 14 14. T’esperem!