Caixa Guissona celebra els seus 50 anys

El passat diumenge 5 de maig va tenir lloc al poliesportiu de Guissona l’acte de Guissona celebració del 50è aniversari de Caixa Guissona en el que hi van participar unes 2000 persones.

DIMECRES 08 MAIG 2013

El passat diumenge 5 de maig va tenir lloc al poliesportiu de Guissona l’acte de celebració del 50è aniversari de Caixa Guissona.

Caixa Guissona és una cooperativa de crèdit vinculada al Grup Alimentari Guissona que gaudeix d’una excel•lent salut financera com ho demostren els resultats rècord amb què va tancar el 2012.

El seu balanç va créixer un 12,69% fins a superar els 400 milions d’euros, amb un benefici de 3,27€ milions (+4,91%) i una taxa de morositat de només l’1,24%, que contrasta amb el 10,41% de mitjana del sector financer. Aquestes xifres, tal com expliquen en el seu informe anual s’expliquen per haver buscat un model de negoci basat en l’eficiència i el sentit comú que tant ha faltat en general en el sistema financer en els darrers anys.

La festa d’aniversari que fou encapçalada pels parlaments de l’Alcalde, Xavier Casoliva; el conseller de justícia; Germà Gordó; el president del Grup Alimentari Guissona, el Sr. Jaume Alsina; el President de Caixa Guissona, el S. Josep Maria Torrescassana i el Director General de Caixa Guissona, Daniel Marsol, va omplir amb més de 2000 persones el pavelló municipal de Guissona, les quals van gaudir d’un magnífic concert de l’Orquestra Simfònica de Julià Carbonell de les Terres de Lleida i d’un posterior refrigeri que a causa del mal temps es va haver de traslladar a l’Àrea Promocional.