CAMPAMENT REIAL DE SES MAJESTATS A GUISSONA

Enguany, com a mesura preventiva de la Covid-19, ses majestats van decidir no fer cavalcada de reis en el seu pas per Guissona, d'acord amb això, es va valorar com a proposta alternativa la instal·lació d'un campament reial al pavelló 1 d'octubre, per la que hi van passar més de 700 infants.

DIJOUS 07 GENER 2021

Enguany, com a mesura preventiva de la Covid-19, ses majestats van decidir no fer cavalcada de reis en el seu pas per Guissona, d'acord amb això, es va valorar com a proposta alternativa la instal·lació d'un campament reial al pavelló 1 d'octubre.

El campament reial de Guissona es va instal·lar al pavelló durant la setmana prèvia, obrint les seves portes el dia 5 de gener des de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre. Amb l'objectiu de controlar la traçabilitat les famílies s'havíen d'inscriure prèviament en una de les sessions, essent les famílies per sessió entre 3 i 5 i el  màxim de persones que entrava al pavelló de 18.

Amb això, durant la vigilia de reis van passar més de 700 persones, repartides en 50 torns per un campament reial que va encisar a petits i grans.

El campament comptava amb 4 espais diferenciats: l'espai de classificat de cartes, l'espai dels caramels, el de la patgessa xumet i el d'embolicat, espais precidits per ses majestats els reis mags d'Orient.

Uns follets entremaliats guiaven als visitants entre els diferents espais fins acompanyar-los a l'escenari, un recorregut guiat a ritme de violí, flauta travessera, cançons i balls.

El campament reial de Guissona va ser ideat per l'àrea de cultura de l'Ajuntament en col·laboració amb els Margeners de Guissona i Alea Teatre.

La població valora molt positivament el campament en un any on el fred i la pandèmia no ens haguessin pogut deixar gaudir de la cavalcada.

Guissona, 7 de gener de 2021